Hvad koster en fotograf i Silkeborg.

Hvad koster en fotograf? Herunder kan du se mine standard satser. Opgaverne er aldrig ens, så derfor kan det være en god ide at kontakte mig inden opgaven starter. Normalt kan priserne variere pga. kørselsafstand, ventetid, og hvis der skal bygges en miljø på location. Jeg anbefaler at du læser Er du klar til Fotografen? her på siden.

Hvad koster en fotograf? Herunder kan du se mine standard satser. Opgaverne er aldrig ens, så derfor kan det være en god ide at kontakte mig inden opgaven starter. Normalt kan priserne variere pga. kørselsafstand, ventetid, og hvis der skal bygges en miljø på location. Jeg anbefaler at du læser Er du klar til Fotografen? her på siden.

Vi er lidt stolte af vores håndværk

PRÆMIEREDE BILLEDER

Igennem mine mange år som portræt fotograf, har jeg de fleste år deltaget i vores brancheforeningers årlige billed-konkurrencer – og med flotte resultater 🙂

Jeg har været medlem af Dansk fotografisk forening (DFF) og ColourArt Photo(Cap) siden 1993 og Art Studio (As) siden 2014.

I 2010 blev jeg Gold Master i Colour Art Photo. Læs mere om Colour Art her.

Når du klikker på de enkelte billeder i galleriet kan du finde informationer om den givne konkurrence, hvilket år den fandt sted samt hvilken placering billedet fik.

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du fortsætter accepterer du brugen af cookies.  Læs mere

error: