Bryllupsfotografering

Bryllypsfotografering er en af mine ynglings opgaver. Jeg har igennem mine mange år som fotograf, fotograferet hundredevis af bryllupsfotograferinger, og det er en stor fornøjelse hver gang. Det er sådan en fantastisk og lykkelig dag, og jeg holder af at være med til at fange minder, der kan vare hele livet.
Det er vigtigt for mig at mødes med jer inden den store dag, så vi kan planlægge forløbet ud fra de ønsker og forventninger, I måtte have til en bryllupsfotografering. I min prisliste har jeg nogle bryllupspakker, som kan ændres og tilpasses jer – eller måske I ønsker noget helt andet? I så fald finder vi frem til den helt rigtige løsning.

Vi er lidt stolte af vores håndværk

PRÆMIEREDE BILLEDER

Igennem mine mange år som portræt fotograf, har jeg de fleste år deltaget i vores brancheforeningers årlige billed-konkurrencer – og med flotte resultater 🙂

Jeg har været medlem af Dansk fotografisk forening (DFF) og ColourArt Photo(Cap) siden 1993 og Art Studio (As) siden 2014.

I 2010 blev jeg Gold Master i Colour Art Photo. Læs mere om Colour Art her.

Når du klikker på de enkelte billeder i galleriet kan du finde informationer om den givne konkurrence, hvilket år den fandt sted samt hvilken placering billedet fik.

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du fortsætter accepterer du brugen af cookies.  Læs mere

error: