Familiefotografi & Børn

Mærkedage såvel som hverdagslivet bør hyldes og huskes tilbage på med smukke minder. Med et familiefotografi kan I følge med i familiens udvikling og historie, og netop huske tilbage på den tid, der var.

Ligegyldigt om I er til kreative, utraditionelle billeder eller et mere klassisk gruppebillede. Er jeg klar til at guide jer med hensyn til stil og poseringer, og selvfølgelig det mere praktiske som billedstørrelse og printtype.

Når familien endelig er samlet, bør I desuden overveje om der i samme omgang skal tages søskendebilleder. Billeder af bedsteforældrene, fætter/kusine billeder, eller en helt fjerde konstellation. Et familiefotografi laves til en særligt god pris, når nu vi allerede er i gang.

Vi er lidt stolte af vores håndværk

PRÆMIEREDE BILLEDER

Igennem mine mange år som portræt fotograf, har jeg de fleste år deltaget i vores brancheforeningers årlige billed-konkurrencer – og med flotte resultater 🙂

Jeg har været medlem af Dansk fotografisk forening (DFF) og ColourArt Photo(Cap) siden 1993 og Art Studio (As) siden 2014.

I 2010 blev jeg Gold Master i Colour Art Photo. Læs mere om Colour Art her.

Når du klikker på de enkelte billeder i galleriet kan du finde informationer om den givne konkurrence, hvilket år den fandt sted samt hvilken placering billedet fik.

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du fortsætter accepterer du brugen af cookies.  Læs mere

error: