Børne fotografi

Nærværende, unikke og professionelle børnefotografier i studio. 20+ års erfaring. Børne Fotografi pauser tiden og sætter øjeblikket i fokus. At fotografere børn er en lidenskab og jeg bestræber mig på altid at fange øjeblikket, hvor dit barn er i balance og godt tilpas. Læs mere om børne fotografi og om hvordan du gør dit barn klar til at blive fotograferet under Er du klar til Fotografen?.

Fantastiske minder

Barnets første år

Der er ikke meget, der er så livbekræftende som når familien bliver et medlem rigere. Sammen skaber vi fantastiske minder, der kun bliver mere værd, som tiden går. Nogen vælger at komme en enkelt gang det første år.  Andre vælger kvartals billeder eller måneds billeder. Mulighederne er mange og der er ikke 2 familier som er ens. Vi kan sammen lave en “baby-plan” som passer netop til jeres familie. Læs mere om de forskellige muligheder i prislisten samt i info- menuen

Vi er lidt stolte af vores håndværk

PRÆMIEREDE BILLEDER

Igennem mine mange år som portræt fotograf, har jeg de fleste år deltaget i vores brancheforeningers årlige billed-konkurrencer – og med flotte resultater 🙂

Jeg har været medlem af Dansk fotografisk forening (DFF) og ColourArt Photo(Cap) siden 1993 og Art Studio (As) siden 2014.

I 2010 blev jeg Gold Master i Colour Art Photo. Læs mere om Colour Art her.

Når du klikker på de enkelte billeder i galleriet kan du finde informationer om den givne konkurrence, hvilket år den fandt sted samt hvilken placering billedet fik.

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du fortsætter accepterer du brugen af cookies.  Læs mere

error: