Konfirmationsbilleder

Få taget konfirmationsbilleder af Ejskjær fotografi. De smukke unge mennesker, nu er de blevet voksne… I hvert fald næsten. Konfirmationsdagen er en milepæl, og en stor dag for jeres unge barn. Flot i tøjet og håret er sat – det bliver altid nogle skønne billeder, når humøret er højt og festen lige rundt om hjørnet.
Vi mødes inden dagen, hvor vi kan få en snak om muligheder og stilarter. På den måde sikrer vi bedst, at den unges personlighed skinner igennem på billederne. Fotograferingen kan både foregå on location eller i mit atelier. Overvej desuden om der ved samme lejlighed skal tages familiebilleder eller søskende portrætter. Der er også mulighed for at splitte fotograferingen over to dage, hvis I også ønsker billeder af konfirmanden i blå mandags tøjet.

Vi er lidt stolte af vores håndværk

PRÆMIEREDE BILLEDER

Igennem mine mange år som portræt fotograf, har jeg de fleste år deltaget i vores brancheforeningers årlige billed-konkurrencer – og med flotte resultater 🙂

Jeg har været medlem af Dansk fotografisk forening (DFF) og ColourArt Photo(Cap) siden 1993 og Art Studio (As) siden 2014.

I 2010 blev jeg Gold Master i Colour Art Photo. Læs mere om Colour Art her.

Når du klikker på de enkelte billeder i galleriet kan du finde informationer om den givne konkurrence, hvilket år den fandt sted samt hvilken placering billedet fik.

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du fortsætter accepterer du brugen af cookies.  Læs mere

error: