Fotograf Hammel

Fotografier kan indfange en særlig stemning og følelse. Det er minder, der kan frembringe erindringer om særlige stunder i vores liv. Gode fotografier er fuldstændig essentielle, når man ønsker at dokumentere sit liv, og derfor er det også en god idé at investere i en fotografering med en professionel fotograf. I mit studie, Ejskjær Fotografi, har jeg i flere år udført fotoopgaver for både private og virksomheder. Er du på jagt efter en professionel fotograf nær Hammel, står jeg klar til at påtage mig din opgave. Kontakt mig i dag på telefon 86 80 64 80 for en uforpligtende snak om dit drømmefoto.  

Bred erfaring med fotografering

I mere end 20 år har jeg stået bag kameraet, og selv så mange år efter, mener jeg stadig, at jeg har et af verdens sjoveste job. Jeg elsker at møde mine kunder, lytte til deres ønsker og i fællesskab hjælpe dem med at udleve deres fotodrømme. Jeg har lang og bred erfaring med alle aspekter af fotoverdenen, og jeg tager alt fra professionelle portrætfoto til søde hundebilleder

Alle skydninger tager udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker. Det gælder om at skabe trygge rammer og en behagelig stemning, så personen eller personerne foran kameraet kan føle sig helt trygge ved oplevelsen. Som professionel fotograf er det min mest fornemme opgave at få det bedste ud af motivet og skabe et billede, som udstråler lige den følelse, som kunden ønsker.

Dokumentér dit barns liv

Det er altid dejligt at have gode billeder af sine børn, men særligt i det første år sker der så meget, at det kan være rart at få taget månedlige billeder, så du vil være i stand til at dokumentere barnets udvikling. Hos Ejskjær Fotografi tilbyder vi bl.a. Portrætklub for børn, der dækker over 12 fotograferinger - én hver måned, så du får et nyt billede af dit barn alle årets måneder i dets første år. Med denne fotopakke får du mulighed for at dokumentere dit barns udvikling og skabe minder, som du kan have glæde af mange år frem i tiden. 

Fotograf opgaver i hele landet

Jeg har adresse på  Vestergade 9 i Silkeborg, men jeg har kunder fra hele landet, bl.a. en hel del fra de omkringliggende byer som som fx Bjerringbro og Hammel. Jeg kommer gerne ud til dig og fotograferer, så mine åbningstider fra tirsdag og onsdag fra 10 til 17, torsdag 10 til 15, fredag 10 til 18 og lørdag 10 til 13 er kun vejledende. 

Kommer du fra Hammel kan du bl.a. benytte dig af offentlig transport og tage bus 223 mod Silkeborg Trafikhal. Står du af på Chr. 8. Vej/Museet er der kun 300 meter til jeg kan byde dig velkommen indenfor. Jeg ser frem til at møde dig.    

Find en rejseplan fra Hammel vores adresse i Silkeborg