Fotograf Bjerringbro

Livet flyver afsted og nogle gange ville man ønske, at man kunne stoppe tiden og nyde de gode øjeblikke, fx sine børns barndom, sit bryllup eller bare en hyggelig stund med en god ven. Man kan ikke stoppe tiden, men man kan fange øjeblikke gennem fotografi, og det er netop det, jeg gør i mit fotostudie i Silkeborg, blot en kort køretur fra Bjerringbro. Kontakt Ejskjær Fotografi i dag, for at høre hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe netop det billede, du ønsker.

Fotograf i Bjerringbro med 25 års erfaring

Jeg er professionel fotograf med eget studie på Vestergade 9 i Silkeborg, og selvom jeg har været i branchen i mere end 25 år, er jeg stadig mindst lige så glad for mit job, som da jeg startede min karriere. Gennem mit virke som fotograf nær Bjerringbro har jeg specialiseret mig i at skabe behagelige og trygge rammer for mine fotograferinger, da det er min erfaring, at jeg på denne måde får det bedste frem i personen foran kameraet, hvilket jo er formålet med mit arbejde. 

Hvad ønsker du at udtrykke?

Lige meget hvad du ønsker at udtrykke, kan jeg hjælpe dig med at skabe det. Skal du have taget et professionelt portræt til din virksomheds hjemmeside eller dit CV? Ønsker du at indfange den særlige stemning på din bryllupsdag? Eller ønsker du måske at dokumentere dit barns udvikling gennem billeder? Hos Ejskjær Fotografi nær Bjerringbro tilbyder vi fast månedlig fotografering i det første år af dit barns liv, så du for altid vil kunne se tilbage på de første 12 måneder, hvor dit barn vokser og udvikler sig med lynets hast. Lige meget hvilken opgave du har i tankerne, tager vi en snak om dine ønsker og kommer frem til den helt rette løsning. 

Kom og besøg mit fotostudie

Jeg har adresse i Silkeborg, men jeg har kunder fra mange omkringliggende byer, som bl.a. Bjerringbro, og jeg kører også gerne ud til photoshoot on-location i hele Danmark. Når jeg ikke er ude på en opgave er mine åbningstider tirsdag og onsdag fra 10 til 17, torsdag 10 til 15, fredag 10 til 18 og lørdag 10 til 13. Samt efter aftale.

Er du på udkig efter en professionel og behagelig fotograf nær Bjerringbro er Ejskjær Fotografi et trygt valg. Kontakt mig på telefon 86 80 64 80 for en uforpligtende samtale om hvordan jeg kan gøre dine fotodrømme til virkelighed.  

Kommer du fra Bjerringbro og benytter du dig af offentlig transport kan du bl.a. tage bus 73 mod Silkeborg Busterminal og stå af på Chr. 8. Vej/Østergade hvorfra der kun er et par få hundrede meter til min fotostudie. 

Jeg ser frem til at se dig, din familie, din hund eller hvem der nu skal være på dit billede, til en hyggelig og kreativ session i fotografiets tegn.

 

Find en rejseplan fra Bjerringbro til mit fotostudie i Silkeborg