Fotograf Ry

Vi vil alle gerne huske tilbage på alle vores store og små øjeblikke her i livet. Bryllupsdagen, konfirmationen, det nyfødte barn eller et øjebliksbillede af familien her og nu. Der findes mange højdepunkter at indfange som fotograf, og jeg holder meget af at være en del af alle dine. 

Fotograf nær Ry

Mit navn er Helle Ejskjær, og jeg har arbejdet som selvstændig fotograf i Silkeborg nær Ry i knap 25 år. I mit arbejde har jeg fået lov til at møde utrolig mange mennesker og familier, som jeg på bedste vis har portrætteret. Det har givet mig en bred portefølje og en erfaring, jeg aldrig ville være foruden. Som fotograf nær Ry har jeg været meget privilegeret, fordi jeg har fået lov til at følge familiers udvikling - og se børn vokse sig til unge mennesker. Det er altsammen med til, at jeg den dag i dag stadig føler, at jeg har verdens bedste job. 

Selvportrætter

Når jeg skal tage et portræt, er det altid i samråd med dig, at vi finder ud af, hvad du ønsker at udtrykke. Der findes ingen regler for, hvordan et godt portræt ser ud, og det er kun kreativiteten, der sætter grænserne. Jeg står meget gerne til rådighed med gode råd, vejledning og faglige input til ideer, men det er dig, der bedst ved, hvordan du vil ses. Mit arbejde er at indfange netop det. 

Har du særlige ønsker til dit næste fotografi?

Vil du gerne have taget et billede af din hund? Ønsker du at få taget et billede ude i naturen? Alle ønsker er velkomne hos Ejskjær Fotografi. Jeg er lydhør overfor dine ønsker, og de fleste ideer kan sagtens realiseres. Har du nogle særlige ønsker, så kan vi sammen tage en snak om, hvad der kan lade sig gøre, så du bliver tilfreds med slutresultatet. 

Kontakt Ejskjær Fotografi i Silkeborg nær Ry

Hvis du søger en engageret og professionel fotograf nær Ry, er du altid meget velkommen til at kontakte mig. Min butik er beliggende på Vestergade 9 i Silkeborg ikke langt fra Ry, og der er parkering i Mejerigården tæt på butikken

 

Jeg glæder mig til at at møde dig og skabe fotografier, du vil nyde hele livet. 

Få en rutevejledning til mit fotostudie i Silkeborg nær Ry