Pasfoto Silkeborg

Pasfoto i Silkeborg


Stort set alle får på et tidspunkt brug for et pasfoto. Enten til kørekortet eller i dit pas. Dette skal være vellignende og leve op til de formelle krav. 

Hos Ejskjær Fotografi tilbyder jeg at tage pasfoto, i min butik i Silkeborg. Det tager ganske kort tid, billederne lever op til kravene og du får dine pasfotos med dig samme dag. 

 

Krav til pasfoto

Der findes efterhånden en del krav til et pasfoto, som skal være opfyldt, før det godkendes af politiet. Udover de mest velkendte krav som en neutral baggrund, ingen skygger og ingen forstyrrende elementer, er der desuden også krav til, hvordan du er centreret, og hvordan lysindfaldet er på fotografiet. Samme krav gælder desuden også for foto til kørekort. 

Førhen kunne de fleste besøge en foto-bås på stationer og lignende, men i dag er det nærmest en umulig opgave, at få et sådan fotografi godkendt. Jeg anbefaler altid at besøge en fotograf, når der skal tages et pasfoto. På den måde er du sikker på, at det lever op til gældende lovgivning, som kan være skiftende. 

Gode råd når du skal have taget pasfoto i Silkeborg

Når du besøger min butik for at få taget et pasfoto i Silkeborg, vil jeg anbefale dig at tage tøj på, der ikke dækker din hals, eller på andre måder kan forstyrre et frit udsyn til dit ansigt. Derudover skal håret ikke falde ned foran dit ansigt. En god huskeregel er, at det eneste, der må pryde dit ansigt er dine briller, hvis du vel og mærke bærer briller til dagligt. 

Herefter vil jeg sørge for at guide dig og tilpasse lys, så dit pasfoto lever op til alle krav og godkendes af politiet. 

Se vores hvad vores kunder siger om os

 

Ejskjær har et gennemsnit på 5 ud af fem stjerner. Baseret på 4 anmeldelser på Google+

 

 

Kontakt Helle Ejskjær 

Hvis du søger en fotograf, der kan tage dit pasfoto i Silkeborg, er du altid velkommen til at kontakte mig. Min butik ligger i Silkeborg på Vestergade 9 - lige bag ved Ørneapoteket - og du kan parkere tæt på i Mejerigården

 

Jeg glæder mig til at tale med dig og tage et godt pasfoto af dig.