Fotograf Skanderborg

Mit navn er Helle Ejskjær, og jeg er fotograf og har haft egen butik i Silkeborg i knap 25 år. I mit arbejde som fotograf, har jeg haft fornøjelsen af at tage personlige og naturlige billeder af mennesker fra nær og fjern

- heriblandt familier og enkeltpersoner fra Skanderborg. 

I mit arbejde som fotograf søger jeg altid at vise mennesket, der står foran mig, på bedste vis. Det er en kunst at tage et portræt, der på én gang lever op til mine tekniske krav til et godt fotografi og samtidig viser dig, som du gerne vil ses. 

Ikke desto mindre er det en udfordring, jeg altid er klar til at tage, og som jeg holder utrolig meget af.    

Fotograf nær Skanderborg

Uanset hvilken type portræt eller fotografi du ønsker, er jeg sikker på, at jeg kan hjælpe dig. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du søger en fotograf nær Skanderborg. Har du særlige ønsker til lokation, kører jeg gerne ud til dig i fx Skanderborg og tager portrætfotografiet nær dig. 

Jeg inviterer dig også meget gerne indenfor i mit studie i butikken, som ikke ligger langt fra Skanderborg 

- Blot en halv time i bil eller med offentligt transport.

Søger du en kreativ og engageret fotograf nær Skanderborg, vil jeg meget gerne byde dig indenfor i mit studie og kreere flotte, naturlige fotografier, der bedst muligt viser, hvem du er.

Portrætfoto som speciale

Min store passion ligger hos portrættet. Jeg har i min tid som fotograf blandt andet portrætteret familier, konfirmander, brudepar, nyfødte, studenter og fagprofessionelle - og jeg er åben for alle de ideer, du end måtte have til dit portræt. 

Det er en fornøjelse at møde alle de familier, som besøger min butik og familieportrætter er altid fyldt med energi og glæde. Jeg vil gøre mit bedste for, at I får en sjov og hyggelig oplevelse hos mig. Har I ideer til jeres familieportræt, vil jeg meget gerne høre jeres tanker - og jeg giver gerne mit faglige indspark, så vi sammen kan skabe fotografier, I vil nyde i mange år frem. 

Også for dig som fagperson kan jeg tilbyde portrætter der er egnet til et CV, Linkedin eller til virksomhedens profilbilleder. 

Find vej til mit fotostudie i Silkeborg fra Skanderborg